Warme & koude buffetten


Culinaire hoogstandjes
- complete verzorging van uw feest, bruiloft of partij
- bedrijfsevenementen, kleine en grote groepen

Bij al deze feesten & evenementen verzorgen wij ook de alcoholische en non alcoholische dranken zoals tapbier, en diverse frisdranken

Onze Ambachtelijke Specialiteiten vers bij u op tafel.

Wij hebben met de grootste zorg enkele heerlijke buffetten voor u samengesteld, maar een buffet op maat is vanzelfsprekend ook mogelijk, en maakt uiteraard deel uit van onze service.

De buffetten
 



Warme buffetten

 
 
Heerlijke soepen, per persoon 900cc prijs
- Champignonsoep
- Aspergesoep
- Uiensoep
- Tomaten groentesoep
- Tomatensoep met balletjes
- Chinese tomatensoep
- Goulashsoep
- Ossenstaartsoep
- Kippensoep
- Oosterse kippensoep
- Erwtensoep uit eigen keuken
- Bouillonsoep
- Kervelsoep met kip
€ 3,60
 
Warme gerechten, per persoon 250 gram  
- Kip pilaf/ragout/in saté saus/ à la stroganoff/in pikante saus € 3,50
- Kip in zoetzure saus/tjap tjoy € 3,50
- Hachee/goulash/kalfsragout € 3,00
- Beenham met saus naar keuze € 3,50
- Biefstuk in rodewijnsaus € 3,00
- Varkenshaas met peper/dragonsaus € 4,50
- Boeuf bourguignon € 3,50
- Gehaktballetjes in piri-piri saus (gehakt, ui, bonen, mais en pittige tomatensaus) € 3,00
- Kip Andorra (kipfilet, minikriel, bonen, verse kruiden en zoete/pittige saus) € 4,00
- Kipfilet met parmaham en gruyère kaas € 4,00
- Pollo frito (kipfilet op Italiaanse wijze gemarineerd in knoflook,
  zeezout, citroen, zwarte peper en olijfolie, daarna gefrituurd)
€ 4,50
- Rundvlees in bokbier ( met selderij, ontbijtkoek, bier, spek en kruiden) € 5,00
- Kalkoenfilet in madeirasaus € 4,50
- Varkensfilet in sinaasappelsaus (met curaçaolikeur, citroen en sinaasappel) € 3,00
- Springbokfilet in een rode portsaus met sjalotjes (vanaf 20 personen) € 6,50
- Zalm in tuinkruidensaus € 3,50
- Garnalenragout € 3,50
- Wildragout € 3,50
- Hazenpeper € 3,50
- Konijnenbout in pruimensaus € 3,50
- Geschnetseltes/varkenshaas in champignonroomsaus/
  Beenham in honingsaus/Gehaktbal in saus/ Babi pang gang
€ 3,50
 
Bijpassende salades,    
keuze uit 2 soorten (vanaf 10 personen) per persoon 100 gr
- Paprikasalade met tomaat, tonijn en ansjovisfilet
- Radijsjes, augurken, bleekselderij, oude kaas en roomdressing
- Olijven, feta, paprika, tomaat en witte koolsalade
- Spaanse salade met hardgekookte eieren, ui-ringen en kappertjes
- Verse meloensalade
- Griekse wilde kool zoetzuur
- Poldersalade; spitskool met lichte kerriedressing, uitjes en augurkjes
- Pastasalade met mozzarella; mozzarella, salami en lichte pestodressing
€ 0,80



 

Koude buffetten

 
 
Hors d’oeuvre standaard (vanaf 10 personen) per persoon
- Huisgemaakte ouderwetse koude schotel, gevuld eitje met zalmsalade
- Gevuld tomaatje met kipsalade, hamrolletje met asperge
- Gebraden fricandeau met perzik,
- Plakje huisgemaakte paté, Ardennerham met meloen
- Cocktailsaus en uitjes Monegask
- 2 rauwkostsalades, gebakken drumsticks
- Stokbrood met kruidenboter
€ 10,95
 
Hors d’oeuvre speciaal (vanaf 10 personen) per persoon € 12,50
- Huisgemaakte ouderwetse koude schotel, gevuld eitje met zalmsalade
- Gevuld tomaatje met kipsalade, hamrolletje met asperge
- Plakje huisgemaakte paté, gegrilde drumstick
- Ardennerham met meloen
- 2 rauwkost salades, cocktailsaus en kruidensaus
- Fruitsalade, stokbrood en kruidenboter
- Limburgse gehaktballetjes
- Warme beenham met champignonroomsaus
Als extra toevoeging bij uw buffet kan een bijpassende visschotel,
kaasschotel of vegetarische schotel besteld worden. Vraag naar de mogelijkheden.
 
 
Visbuffet (vanaf 15 personen) per persoon dagprijs
- Gerookte beekforel met mierikswortelsaus
- Gerookte zalmmoot met mosterdmayonaise
- IJsselmeer paling
- Gevulde tomaat met garnalensalade
- Maatjesharing
- Cocktailsaus, rauwkostsalade, stokbrood en boter
 
 
Visbuffet aangevuld met: dagprijs
- Gerookte makreel naturel (koud)
- Gerookte makreel pepermelange (koud)
- Gerookte heilbot met komkommerkruiden carpaccio (koud)
- Pastasalade met gem. reuzengarnalen en cherrytomaatjes (koud)
- Opgemaakte verse Schotse zalm (v.a. 20 personen, koud)
- Scampi's in Provençaalse dressing (koud)
- Scampi's met tomaat/basilicum/kaassaus (warm)
- Visragout licht geparfumeerd met Pernod (warm)
- Zalmfilet met mosterd/sinaasappelsaus (warm)
- Zalmpoulet in room/bieslooksaus
 
   

 
Dessert buffet, (vanaf 25 personen) per persoon  € 6,00
- Mousse van pure chocola, wit en bruin
- Stukje Miserable taart met vanillesaus
- Verse fruitsalade
- Apfelstrudel met vanillesaus
- Bosvruchtenkwark